Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Verschillende soorten vloeren bij Van Duinen

Een nieuwe vloer kopen, of een vloer vervangen is veel werk, daarom is het ook belangrijk om een goede vloer voor uw ruimte uit te kiezen. Bij van Duinen heeft u ruime keuze uit verschillende soorten vloeren. Of u op zoek bent naar laminaatvloeren, houten vloeren of vinyl vloeren, alles kan.

Laminaatvloer kopen bij Van DuinenLaminaat vloer cando

Laminaat is ongekend populair als vloer. Dit komt door de vele voordelen van laminaat. Het is gemakkelijk zelf te leggen wat het heel geschikt maakt voor mensen die graag zelf hun vloer willen leggen. Laminaat is ook erg onderhoudsvriendelijk, zo houdt u uw vloer makkelijk mooi en schoon. Ook gaat laminaat erg lang mee en heeft weinig last van slijtage. 

Tegenwoordig is laminaat nauwelijks meer van echt houten vloeren te onderscheiden, terwijl het in prijs veel verschil kan uitmaken. Ook heeft u bij laminaat, net zo als bij echt hout, ruime keuze uit verschillende kleuren en stijlen.

Bekijk de webshop

Houten vloeren van CanDo bij Van Duinen

Voor veel mensen gaat er niets boven een vloer van echte houten vloerdelen. Een houten vloer is een prachtig natuurproduct en maakt een huis extra sfeervol. Met verschillende soorten afgewerkte houten planken kunt u de perfect houten vloer voor bij u in huis vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld verouderede, gebrande, en geschaafde houten vloeren. Ook komen vloeren in verschillende breedtes en diktes. Houten vloeren zijn overigens ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

Daarom biedt CanDo u een reeks grenen en eiken vloerdelen. Deze massief houten vloerendelen zijn zowel onbehandeld als afgewerkt verkrijgbaar. Daarnaast heeft CanDo ook vloerendelen met een houten toplaag.

Vinyl vloeren van CanDo zijn ook verkrijgbaar

Vinyl vloeren zijn van kunststof gemaakt, wat er voor zorgt dat het ontzettend onderhoudsvriendelijke vloeren zijn. Er zit een beschermingenslaag over de vloer waardoor het makkelijk schoon te houden is, en waardoor er minder slijtage is. vinyl is ook erg mooi, dankzij de houtlook wat het een sfeervolle uitstraling geeft.

De vinyl vloeren van CanDo zijn van kwalitatief kunststof gemaakt, met een écht houten uitstraling en alle voordelen die vinyl met zichzelf meebrengt. CanDo vinyl vloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige of natte plaatsen in huis, zoals keuken, hal, badkamer, toilet of bergruimten.

Klik hier om gebruik te maken van de Cando vloerdesinger.

Van duinen cando

Contact opnemen met Van Duinen

WIlt u nog meer weten? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online