Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Plissé raambekleding op maat Van Duinen in Leens

plisseWilt u ook zelf bepalen hoeveel licht u in laat? Ook bepalen hoeveel privacy jij wilt? Koop dan plisségordijnen bij Van Duinen online in Leens. Wij leveren plisségordijnen op maat gemaakt voor uw raam. 

Plisségordijnen worden gezien als een van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie. De zigzag gevouwen stof zorgt voor een vriendelijke uitstraling en zorgt ervoor dat het licht helemaal of gefilterd wordt buiten gehouden.

De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht.

Voor nagenoeg 100% verduistering kun je kiezen voor de verduisteringsstoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres zijn de parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen. Deze zorgen  voor extra zon- en warmtewering. Voor serre of dakraam wordt een cassettesysteem gebruikt waardoor het gordijn mooi strak blijft hangen.

plisse duetteDe Duettegordijnen zijn voorzien van een dubbele stoflaag in een honingraatvorm, waarbij de ophaalkoorden onzichtbaar tussen de stoflagen zijn verwerkt. Door de stilstaande luchtlaag van deze honingraad structuur heeft deze vorm van raamdecoratie bovendien een isolerende werking.

De Deco Home collectie plisségordijnen bevat verschillende uni-, dessin- en structuurstoffen in moderne kleuren. Natuurlijk kan de Deco Home interieurspecialist je precies vertellen wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

 

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
plissegordijn duinen
interieuradvies
service
Van Duinen Online