Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Laminaat of een vinyl vloer kopen?

Bent u geïnteresseerd om een laminaat of een vinyl vloer te kopen? Bij van Duinen online kunt u de vloer zelf samenstellen zoals u het wilt hebben. Weet u nog niet of een laminaat- of een vinyl vloer beter bij u past?  Er is veel mogelijk en met alle kennis wat wij hebben en wij geven u graag persoonlijk advies en helpen u graag verder.

Laminaat- of een vinyl vloer?

Bent u nog niet uit of u een laminaat- of een vinyl vloer wilt kopen? Wij leggen u graag de verschillen tussen de vloeren uit. We geven u ook graag persoonlijk advies.

Laminaat vloeren

Een laminaat-vloer is opgebouwd uit verschillende lagen. De toplaag van de vloer is van kunststof  en kan daardoor goed tegen een stootje. Het is daarom een duurzame vloer, als u het goed onderhoud dan kan de vloer wel meer dan 25 jaar mee. Naast de duurzame vloer is het ook erg makkelijk te onderhouden, u moet alleen regelmatig stofzuigen en dweilen. Bij een houten vloer kan het nog wel eens verkleuren door de zon, maar bij een laminaat-vloer heeft u daar geen last van. Hierdoor kan de vloer ook lang mee. Verder is de laminaat-vloer in vele verschillende stijlen en kleuren te leveren.

Vinyl vloeren

Een vinyl-vloer is een kunststof vloer en is hierdoor weer makkelijk te onderhouden. Erg makkelijk wanneer u last heeft van huisstofmijt. Daarnaast is een vinyl vloer tegenwoordig nog nauwelijks van laminaat te onderscheiden.

De vloer is erg geschikt als u:

  • honden of katten heeft
  • vloerverwarming heeft
  • een duurzame vloer wilt (gaat 25 tot 30 jaar mee)
  • een makkelijk te onderhouden vloer wilt
  • in een appartement woont in verband met geluidsoverlast

Het verschil tussen een laminaat vloer en een vinyl vloer

Een laminaat vloer zal minder snel krassen en beschadigingen vertonen. Ook is een laminaat vloer makkelijker zelf te plaatsen, dit komt omdat niet alle oneffenheden direct zichtbaar zijn. Bij een vinyl vloer ziet u direct alle oneffenheden erdoorheen. Het is daarom van belang dat de ondervloer glad is en dat er geen korreltjes op liggen. Dit komt omdat er een verharde en beschermde bovenlaag op zit. Een Vinyl vloer heeft als voordeel dat het beter tegen water kan, dit komt doordat er geen naden in zitten. Wilt u een vloer kopen waar u het minst last heeft van geluidsoverlast, dan moet u voor een vinyl vloer kiezen. Omdat een laminaat vloer een stijver product is, produceert het meer geluid.

Wat kunnen wij u bieden:

Niet alleen het leveren van de vloer behoort tot onze service. Ook komen wij graag bij u thuis voor een advies of meten wij de maten voor u op. Wij proberen het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of wilt u interieur advies, ook dat is bij ons mogelijk. Dan komt Annelies graag bij u langs.

Advies en contact

Bent u enthousiast geworden? Wilt u bij ons een vloer kopen? Of wilt u meer weten over een vinyl of laminaat vloer of weet u niet welke vloer voor u het handigst is neem dan contact met ons op of kom langs. Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Maatwerk Laminaat

  

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online