Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Vloeren koop je bij van Duinen

Tapijt, laminaat, novilon of pvc in natuurlook of een uitgesproken kleur?

Wij hebben een groot assortiment met veel verschillende kleuren. U kunt alles ook terugvinden in onze webshop.

Een vloer is onderdeel van het interieur

Praktisch en makkelijk in het onderhoud, dat waren de belangrijkste vereisten waaraan een vloer vroeger moest voldoen. Al blijven deze eigenschappen natuurlijk belangrijk, toch heeft de vloer tegenwoordig ook een heel andere rol toegemeten gekregen. De vloer is een belangrijk deel geworden van het interieur. Het brengt eenheid in huis en legt daar waar nodig de juiste accenten. Een vloer moet passen bij ieders smaak en uniek zijn. Het kan tegenwoordig allemaal. Een nieuwe vloer leg je immers niet ieder jaar! Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de keuze van uw vloer.

Tapijt als vloerkeuze

Vandaar dat de meeste vloeren nog steeds veilig in het natuurlijke of klassieke genre blijven. Daarnaast zien we een vernieuwing van tapijt en karpetten. Waar het een paar jaar geleden nog oubollig overkwam, is tapijt nu weer helemaal terug en trendy. Nieuwe materialen, nieuwe toepassingen, nieuwe legmethodes en nieuwe trendy kleuren maken nu de weg vrij om van elke vloer een ideale vloer te maken.

Deskundig advies

Weet u niet precies wat voor vloer u graag wilt? Of welke vloer het beste bij uw ruimte past? Wij helpen graag vakkundig en adviseren met het maken van de juiste keuze. Afgestemd op de ruimte in huis en ieders persoonlijke voorkeuren. Maak hier direct een afspraak met Annelies. Ook het inmeten en het leggen van de vloer ook voor u verzorgen.

Contact opnemen

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online