Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Service bouwmarkt van Duinen | in Leens en Grijpskerk

Van Duinen Grijpskerk logoBouwmarkt Leens 

De service bouwmarkt voor al uw klussen

Service bouwmarkt Van Duinen Groningen is een bouwmarkt uit het hoge noorden en heeft al ruim 25 jaar ervaring in de bouw en doe-het-zelf branche. Wij staan bekend om onze gedegen en uitgebreide service, klantvriendelijkheid en productkennis. Met ruim 2000m2 is er geen "nee" te koop. Wij hebben een filiaal in Leens en in Grijpskerk. Sinds oktober 2013 is een DecoHOME als Shop-in-Shop bij ons filiaal in Leens toegevoegd. Begin 2021 hebben we de overstap gemaakt van Deco Home naar Voor Verf & Wonen. Onze Annelies kan u alles vertellen over de laatste trends en zit boordevol leuke ideeën om bestaande meubels op te "pimpen". 

Voor welke diensten kunt u terecht bij Service bouwmarkt Van Duinen ?

Opmeet service en maatwerk in Groningen

Opmeten vinden veel mensen lastig... Dus laat ons het doen! Onze service bouwmarkt in Groningen kan veel producten voor u op maat leveren. Hiervoor zijn de juiste maten zeer belangrijk. Ons team heeft een eigen klusdienst, deze meet voor u alles op, zodat uw maatwerk altijd past. Kom gerust een keer langs in één van onze online bouwmarkt filialen in Leens of Grijpskerk.

Maatwerk is onze specialiteit. Geen enkel huis en wens is hetzelfde, met het maatwerk van Van Duinen past het echter altijd. Wij meten alles GRATIS bij u op. Zo kunt u denken aan raamdecoratie, horren, zonwering (zowel voor buiten als binnen ), deuren, vloer, shutters, schuttingen en oppervlakte berekeningen voor als u gaat verven. Kom gerust een keer langs in één van onze filialen in Leens of Grijpskerk.

Bezorgservice bij u thuis

Wij van Van Duinen kunnen alles bij u bezorgen. Of het nou gaat om schuttingen of bouwmaterialen of u heeft geen vervoer. U laat ons weten wanneer het u het beste past en wij zorgen ervoor dat u het krijgt. Dit geldt voor de omgeving Leens, Grijpskerk en omstreken. Bijvoorbeeld Grootegast is dichtbij onze winkels. Service tot bij u thuis! Klik hier om een bezorgafspraak te maken of neem contact op met een van onze winkels in Leens en Grijpskerk, wij staan u graag te woord.

Sparen bij Service bouwmarkt Van DuinenSpaarpas van Duinen

Wij hebben ons eigen spaarpas. Hiermee kunt u sparen in een van onze winkels in Leens of Grijpskerk voor leuke kortingen en hier zijn vaak leuke acties aan gekoppeld. Vraag hem gratis aan, in een van onze winkels en begin direct met (be)sparen.
Klik hier voor meer info en de voorwaarden.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een medewerkers spreken? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u altijd bij ons langskomen in de winkel, voor persoonlijk advies.

Contact opnemen

 

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Van Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online