Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Maak kennis met Deco Home van Van Duinen Online bouwmarkt Groningen

Welke diensten omvat onze Deco Home?

10 redenen om langs te komen bij de Online bouwmarkt Groningen

 • Professioneel advies
  Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies. Bij van Duinen Online bouwmarkt Groningen krijgt u het beste advies.

 • Actueel en hoogwaardig assortiment
  Het complete assortiment van onze Online bouwmarkt in Groningen bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten.

 • U slaagt altijd bij onze Online bouwmarkt
  Wij zijn een speciaalzaak en daarom durven we te zeggen: als u het bij ons niet vindt, dan vindt u het nergens.

 • Specialistische vakkennis
  Deco Home specialisten van onze Online bouwmarkt in Groningen hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis.

 • Stalenmateriaal
  Bij Van Duinen Online bouwmarkt Groningen is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Deco Home specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken.

 • Kleuradvies
  Deco Home specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer. Annelies is de kleuradviseuse van Van Duinen Online bouwmarkt Groningen, zij helpt u bij het vinden van een juiste balans in kleuren. Zij meet het direct bij u op zodat u altijd de juiste maat ontvangt.

 • Inspirerende oplossingen bij Van Duinen Online bouwmarkt Groningen
  Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar een Deco Home specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer.

 • Uitgebreid adviesgesprek bij onze Online bouwmarkt
  Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto's van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weet de Deco Home ondernemer welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is.

 • Alles voor je huis
  Naast verf en behang verkopen veel Deco Home specialisten ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat. Ook hiervoor bent u bij Van Duinen Online bouwmarkt Groningen aan het juiste adres

 • Meten en monteren
  Door de Deco Home specialisten van onze Online bouwmarkt te raadplegen voorkomt u dure fouten. Wij meten en monteren al onze maatwerk producten altijd correct op.

Magazine Van Duinen Online

Kleuradvies van Annelies Van Duinen Online

Deco Home Van Duinen Online

 

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens:   0595-571520
Filiaal Grijpskerk:   0594-213979
Deco HOME Leens:   0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Webshop DecoHome

DecoHOME

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeën
DecoHOME
interieuradvies
service
Van Duinen Online