Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Zonwering voor buiten bij Service bouwmarkt Van Duinen

   

Hoogwaardige Zonwering bij Service Bouwmarkt van Duinen

Welkom bij Service Bouwmarkt van Duinen, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige zonwering. Of u nu een raam, terras, serre of veranda heeft, wij bieden een uitgebreid assortiment aan zonweringsoplossingen om uw buitenervaring comfortabeler en stijlvoller te maken.

Onze Producten:

 • Knikarmschermen: Ideaal voor terrassen en tuinen, onze knikarmschermen bieden optimale bescherming tegen de zon en creëren een aangename schaduwrijke omgeving.screens
 • Uitvalschermen: Perfect voor ramen en deuren, onze uitvalschermen verminderen de inval van direct zonlicht en reguleren de temperatuur binnen.
 • Screens: Houd de zon buiten en behoud uw privacy met onze moderne screens, beschikbaar in verschillende kleuren en maten.
 • Markiezen: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw gevel met onze klassieke markiezen, die niet alleen bescherming bieden tegen de zon, maar ook een charmante uitstraling geven.
 • Rolluiken: Verbeter de veiligheid en privacy van uw huis met onze rolluiken, die ook helpen bij het reguleren van de temperatuur en het dempen van geluid.maatwerk zonwering Van Duinen Online
 • Terrasoverkappingen: Geniet van uw buitenruimte, ongeacht het weer, met onze duurzame terrasoverkappingen die bescherming bieden tegen zon, regen en wind.
 • Verandazonwering: Maak uw veranda comfortabeler met onze verandazonwering, die u beschermt tegen fel zonlicht en overmatige hitte.
 • Horren: Houd insecten buiten en laat frisse lucht binnen met onze horren voor ramen en deuren.

Waarom Service Bouwmarkt van Duinen?

 • Deskundig Advies: Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste zonwering voor uw specifieke behoeften en budget.
 • Professionele Installatie: Laat uw zonwering professioneel installeren door ons vakbekwame montageteam, zodat u verzekerd bent van een perfecte afwerking.
 • Servicegericht: Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij streven ernaar om u de best mogelijke service te bieden, vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de nazorg na de installatie.
 • Lokale Betrouwbaarheid: Als lokale bouwmarkt streven wij naar langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit.

Zonwering Kopen en Installeren

Bent u geïnteresseerd in het kopen en laten installeren van zonwering voor uw buiten? Bezoek onze bouwmarkt voor een uitgebreide selectie aan zonweringsproducten en vraag ons deskundige team om advies op maat. Wij zorgen ervoor dat uw zonwering perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Verbeter uw buitenervaring met hoogwaardige zonwering van Service Bouwmarkt van Duinen!

Contact opnemen

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online