Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Professionele verf kopen | van Duinen Online Bouwmarkt

Van Duinen Online professionele verfAlle soorten verf bij van Duinen

Bij van Duinen Online Bouwmarkt ziet u goed als u professionele verf wilt kopen, voor welke klus dan ook. De professionele verf bij van Duinen Online is de verf die de échte vakman ook gebruikt.

Soorten verf bij van Duinen Online Bouwmarkt?

In onze winkel tref je een groot assortiment vakverf voor binnen- en buiten. Voor het houtwerk heb je daarbij de keuze tussen een verfsysteem met aparte grondverf en aflak of één-pot-systeem waarbij je met één en hetzelfde product kunt gronden, overgronden en afschilderen. De Deco Home verfspecialist adviseert uitgebreid over verschillende soorten vakverf van Sigma en Sikkens en de bijbehorende eigenschappen. 

Deze merken leveren kwaliteitsproducten hoogglans lak, muurverf, zijdeglans en allerlei andere soorten die garant staan voor een hoge duurzaamheid en goede verwerkingseigenschappen. Op onze computergestuurde mengmachines kunnen wij elke gewenste kleur mengen zodat het eindresultaat volledig naar wens zal zijn.

Sigma Coating Van Duinen Online            NELF meesterlakken Van Duinen Online

Doe het zelf verf voor elke smaak en elk interieur bij van Duinen Online Bouwmarkt

Er is een grote keuze uit A-merken verf zoals: Histor, Histor One, Flexa, dimago®, Rambo, Cetabever en Deco Home huismerk. Wie een kwalitatief goede verf wil die toch betaalbaar is heeft bij van Duinen Online een enorme keuze. Er is een grote keuze uit A-merken zoals: Sigma, Nelf, Histor, Koopmans, Histor One , dimago®, Rambo en Deco Home huismerk.

Binnen deze A-merken verf is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten. Zo heeft dimago® bijvoorbeeld de New Traditionals kleuren verf collectie. Een prachtige serie met ruim 80 traditionele matte verfkleuren in verstilde en vergrijsde kleuren. Deze soort verf is goede keus voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen, dit merk verf voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. 

Mocht je niet slagen binnen bestaande verf collecties kunnen we vrijwel elke gewenste kleur voor je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines. Welk interieur je ook hebt en of je nu houdt van klassiek, trendy of modern. De Deco Home verfspecialist adviseert graag welke verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen.  

Histor Van Duinen OnlineSigma Coating Van Duinen OnlineWijzonol Van Duinen OnlineKoopmans verf van Duinen Online          

Nieuw in ons assortiment: Wijzonol

Naast onze A-merken, zoals Sigma, kunt u nu ook bij ons terecht voor verf voor Wijzonol. Wijzonol is kwaliteitsverf dat veel wordt gebruikt door professionals maar dat ook erg populair is onder consumenten. Dit merk is te gebruiken voor het verven van oppervlakten voor zowel binnen als buiten. Voor beide merken kunnen wij alle kleuren voor u mengen.

 Wijzonol Van Duinen Online

 

Goed gereedschap is het halve werk

Werk in en rondom het huis kan niet goed gedaan worden zonder het juiste gereedschap. Gelukkig hebben wij bij Van Duinen alles wat u nodig heeft voor elke klus. Wij hebben een compleet assortiment, waardoor u voor al uw benodigdheden bij ons terecht kunt. Dat scheelt u weer tijd.

Contact opnemen

Gereedschap verf van Duinen Online Gereedschap verf Van Duinen Online Gereedschap verf Van Duinen Online

schilder

 

 

 

 

 

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
decohome
interieuradvies
service
Van Duinen Online