Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Gordijnen kopen doe je bij Van Duinen

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Alles is mogelijk, door onze grote collectie aan gordijnen is er voor ieder wat wils! Kijk voor onze ruime keuze aan de verschillende gordijn bij onze raamdecoratie.

Gordijnen, vitrages en vouwgordijnen van A House of Happiness

A House of Happiness heeft het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

Al meer dan 65 jaar is A House of Happiness marktleider in op maat gemaakte gordijnen. Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt.  Jouw gordijnen worden met veel plezier door onze vakmensen gemaakt!

Makkelijk en snel in 3 stappen bestellen stepsMakkelijk en snel in 3 stappen bestellen stepsMakkelijk en snel in 3 stappen bestellen

Creëer je eigen gordijn in 3 stappen

Bij van Duinen kunt u met gemak de perfecte gordijnen voor bij u in huis samen stellen! Eerst kiest u wat voor stof u wilt. Misschien wilt u iets simpels, of toch liever een patroontje, een dunne of dikkere stof, de keuze is aan u. Daarna is het natuurlijk ook belangrijk dat de gordijnen bij het raam passen, daarom worden ze op maat gemaakt. Het enige wat er dan nog moet gebeuren is dat de gordijnen bij u in huis terecht komen! Daarom laten wij de gordijnen gewoon bij u thuis bezorgen.

A House of Happiness gordijnen op maat

A house of Happiness gordijnen zijn nu verkrijgbaar bij onze winkel in Leens, dus kom eens langs voor advies. Uiteraard komen wij ook bij je thuis om advies te geven en in te meten. Zo kunnen wij u helpen met het uitkiezen van de beste gordijnen. Wij kijken naar hoe licht verduisterend de gordijnen moeten zijn, wat voor formaat u nodig heeft en andere benodigdheden.

De andere voordelen van gordijnen

Naast het feit dat gordijnen de kamer af maken, zijn er nog meer redenen om voor gordijnen te kiezen in je huis. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen pottekijkers je huis in kijken. Daarnaast zijn gordijnen ook heel goed in het binnenhouden van de warmte. Zo blijft uw kamer nog langer warm! Ook kunnen de juiste gordijnen ervoor zorgen dat het geluid in je huis aangenamer is. Sommige gordijnen zijn namelijk geluidsisolerend. Zoek dus snel de juiste gordijnen voor bij jou thuis!

Koop uw gordijnen online bij van Duinen!

Naast alles wat we in onze winkel aanbieden hebben we online ook een ruim assortiment aan verschillende soorten gordijnen! Ook kunt u bij ons terecht voor andere soorten raamdecoraties zoals shutters en raamfolie. Bij van Duinen slaagt u gegarandeerd.

Contact opnemen

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online