Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Maak kennis met Voor Verf & Wonen Van Duinen Online bouwmarkt Groningen

Gaat u binnenkort uw huis opknappen? Of wil u eens iets anders? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons slaagt u voor alles in uw huis, van verf tot vloeren en gordijnen. Ook bieden wij verschillende diensten aan.

Diensten bij Voor Verf & Wonen

Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

U krijgt bij ons persoonlijk advies. Kom daarom langs en bespreek de beste passende mogelijkheden met ons door.

10 redenen om langs te komen bij de Online bouwmarkt Groningen

 1. Professioneel advies

  Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies. Bij van Duinen Online bouwmarkt Groningen krijgt u het beste advies.

 2. Actueel en hoogwaardig assortiment

  Het complete assortiment van onze Online bouwmarkt in Groningen bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten.

 3. U slaagt altijd bij onze Online bouwmarkt

  Wij zijn een speciaalzaak en daarom durven we te zeggen: als u het bij ons niet vindt, dan vindt u het nergens.

 4. Specialistische vakkennis

  Deco Home specialisten van onze Online bouwmarkt in Groningen hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis.

 5. Stalenmateriaal

  Bij Van Duinen Online bouwmarkt Groningen is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Verf & Wonen specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken.

 6. Kleuradvies

  Voor Verf & Wonen specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer. Annelies is de kleuradviseuse van Van Duinen Online bouwmarkt Groningen, zij helpt u bij het vinden van een juiste balans in kleuren. Zij meet het direct bij u op zodat u altijd de juiste maat ontvangt.

 7. Inspirerende oplossingen bij Van Duinen Online bouwmarkt Groningen

  Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar een Voor Verf & Wonen specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Deco Home ondernemer.

 8. Uitgebreid adviesgesprek bij onze Online bouwmarkt

  Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto's van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weten wij welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is.

 9. Alles voor je huis

  Naast verf en behang verkopen veel Voor Verf & Wonen specialisten ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat. Ook hiervoor bent u bij Van Duinen Online bouwmarkt Groningen aan het juiste adres

 10. Meten en monteren

  Door de Voor Verf & Wonen specialisten van onze Online bouwmarkt te raadplegen voorkomt u dure fouten. Wij meten en monteren al onze maatwerk producten altijd correct op.

Kleuradvies van Annelies Van Duinen Online

Neem contact met ons op

U kunt altijd voor eventuele vragen of advies contact met ons opnemen. Onze werknemers staan altijd klaar om u te helpen. Ook kunt u altijd bij ons langskomen in de winkel, voor persoonlijk advies.

Contact opnemen

 

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
DecoHOME
interieuradvies
service
Van Duinen Online