Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Maatwerk kasten van Raffito

Bent u op zoek naar een kast die u zelf op maat kan maken? De Raffito kasten van Van Duinen Online kunt u volledig zelf samenstellen. Van schuifdeur tot aan de inrichting. De mogelijkheden met deze kasten zijn eindeloos, u bepaalt!

Raffito Schuifdeur

Raffito kast geheel naar uw smaak

U kunt uw gehele interieur zelf samenstellen bij onze maatwerk kasten. Wij werken met standaard modules, die op maat aan u aangeleverd worden. De afmetingen van uw Raffito schuifdeuren bepaalt u ook zelf.

Een luxe, op maat gemaakte kast met schuifdeuren van Raffito

Een kast is geen alledaagse aankoop. Het is een meubelstuk die voor een lange tijd meegaat en mooi moet blijven. Om uw huis mooier te maken, uw woonplezier te verhogen en uw keuze makkelijker te maken, biedt Van Duinen Online & Raffito u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decoren. Hiermee kunt u naar hartelust Maatwerk kastencombineren. Wij hebben voor iedereen de gepaste keuze.

Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervlaks schuifdeuren.

Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren uitgerust met softclose. Raffito schuifdeuren worden geleverd inclusief rails.

Nieuw zijn de stijldeuren van Raffito. Deze geven een geheel eigen stijl aan uw interieur.

Advies & opmeten op locatie

Maatwerk kasten Raffito

Wilt u graag een mooie maatwerk kast van Raffito? Onze specialisten komen bij u thuis om uw te adviseren en uw kast in te meten. Uiteraard vinden wij het geen probleem om de laatsing ook voor u te verzorgen. U geeft ons uw wens en wij zorgen dat u precies krijgt wat u wilt. Echt maatwerk, daar zijn wij goed in.

Kast op maat gemaakt

Uw kast zelf samenstellen? Dat kan! Maak zelf uw kast op maat en stel deze zelf samen via onze online kastdesigner. Klik hier om gebruik te maken van de online kastdesigner om zo uw kast samen te stellen. Deze berekent ook direct de prijs voor u. Deze kast wordt dan speciaal voor u op maat gemaakt en eventueel geplaatst. Ideaal toch?

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact opnemen

vakman

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online