Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Gratis interieuradvies van Annelies | Bij u thuis of in de winkel

Bent u op zoek naar het perfecte kleurenschema voor uw huis? Of wilt u uw ruimte nieuw leven inblazen met een verfrissende kleurmake-over? Maak dan een gratis afspraak voor kleuradvies! Als kleuradviseuse help ik u graag om de juiste kleuren te kiezen die passen bij uw persoonlijke stijl en de sfeer die u wilt creëren.

Mijn naam is Annelies Meijering van Duinen en ik heb jarenlange ervaring als kleuradviseuse, waarbij ik klanten heb geholpen om hun interieur tot leven te brengen met de perfecte kleurencombinaties. Of het nu gaat om het kiezen van verfkleuren voor uw muren, het selecteren van stoffen voor uw meubels of het coördineren van accessoires, ik help u graag bij elke stap van het proces.

Samen kunnen we uw visie tot werkelijkheid brengen en ervoor zorgen dat uw huis een weerspiegeling wordt van uw persoonlijkheid en smaak. Maak vandaag nog een afspraak voor een consult en laat mij u helpen om uw ruimte te transformeren met kleur!

Ik wil graag een gratis interieuradvies van Annelies

Moeite met het kiezen van interieur of de juiste kleuren? Benieuwd naar andere opties? Vraag Annelies dan voor gratis advies, zij is expert op dit gebied.

Samen kijken we naar de juiste keuzes voor uw interieur

Ik nodig u uit voor een gesprek waarbij de wensen, mogelijkheden en het budget worden besproken. In dit proces wordt de huidige stijl van de inrichting meegenomen, ook maken we samen een kleurenpalet. Hieruit volgt een persoonlijk interieuradvies. Hierin bespreken we concrete voorbeelden en oplossingen om jouw ruimte in te richten.

Wilt u woonadvies van Annelies? Kom langs in de winkel, vul bovenstaand formulier in of bel +31595571520 om een afspraak te maken

Contact opnemen

Voor Service en Advies gaat u naar Van Duinen

annelies advies

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online