Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Shutters bij Van Duinen

Er is weinig raambekleding die zo snel een enorme stijlverandering teweegbrengt als shutters. Het is heel plezierig om met de lamellen te spelen en zo de lichtinval te kunnen regelen. Niet alleen de shutters zelf, maar juist ook de lichtinval die in mooie lichtbanen binnenkomt, geven extra sfeer. Shutters zijn prachtige, sfeervolle accenten, die uw huis een rijkere uitstraling geven. En er is heel veel mogelijk! Eigenlijk kunnen voor bijna iedere ramen shutters geplaatst worden, vooral als u kiest voor Speciaal maatwerk. Zo kunt u de sfeer helemaal doortrekken door uw hele huis. Bedenk wel dat opengeklapte shutters iets de kamer inkomen, hiervoor moet wel ruimte zijn. Als daar geen ruimte voor is, is er toch een oplossing om met shutterpanelen te werken. Ze kunnen ook hangen aan een rail en hoeven dan niet naar voren te worden geklapt.

Shutters op maat voor een scherpe prijs

Shutters zijn er voor ieders portemonnee: zelfmontage is heel budgetvriendelijk en verkrijgbaar in de meest gangbare kleur: RAL 9010 dat is warm wit. U kunt de panelen eenvoudig zelf op maat maken. Maar u kunt hoogwaardige shutters ook compleet laten inmeten en monteren door een vakman van CanDo.

Maatwerk in meerdere kleuren

Dan heeft u zelfs keuze uit 200 kleuren en zijn er oplossingen voor de meest bijzondere ramen. Basic maatwerkshutters worden speciaal voor u gemaakt, maar u kunt ze wel zelf monteren. U bepaalt dus zelf of u kiest voor ultiem gemak, of voor prachtige shutters voor een heel vriendelijke prijs. Ook heel handig is de shuttercalculator waarmee u het exacte aantal shutterpanelen kunt berekenen. Dan kunt u van tevoren inschatten waar u aan toe bent. Klik hiervoor op de button onderaan de pagina.

Kom langs in onze showroom

Kom eens kijken in onze showroom. Wij hebben een shutterpresentatie staan, zodat u alles ook even goed kan bekijken en bedienen.

Ook bij u aan huis

Ook voor shutters geldt dat we alles kunnen monteren en we meten het gratis bij u in. Zo zorgen wij dat bij u alles precies past en dat alles naar wens is. Wij leveren shutters met goed maatwerk.

Klik hier om gebruik te maken van de shuttercalculator.

Hier vind u de productfolder van cando. Klik hier om hem te downloaden.

                                          Shutters magazine Van Duinen Online

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
shutters duinen online
interieuradvies
service
Van Duinen Online