Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Shutters kopen bij Van Duinen

Sfeermakers voor elke ruimte in huis met shuttersshutters kopen Groningen goedkoop

Shutters zijn stijl en sfeervolle luiken met kantelbare lamellen. Shutters worden traditioneel gemaakt van hout. Door het gebruik van shutters creëer je een hele warme, mediterrane en rijke uitstraling aan je interieur. Door shutters kan je ook privacy creëren, kan je de lichtval reguleren en het isoleren van de warmte. Shutters kunnen voor zowel normale ramen als dakramen worden gebruikt.

“Shutters zijn een sieraad voor je huis”

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor shutters? Kom gerust een keer langs bij de Deco Home winkel voor goed advies.

Met Shutters op maat heeft u kwaliteit in huis

De specialisten van Deco Home, maken, meten en monteren mooie shutters voor u op maat. Shutters zijn kwaliteitsproducten en worden daarom altijd op maat gemaakt en door ons gemonteerd. Voor de montage zijn er 2 opties, op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag). Afhankelijk van uw wens en situatie bepalen we samen de ideale montagevorm. Shutters zijn geschikt in veel verschillende kamers. Uw woonkamer, keuken en zelfs badkamer. 

Shutters voor dakramen en draaikiep-ramen

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze ook zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, getoogde of schuine ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam gewoon zichtbaar blijft. Ook bij draaikiep- ramen zijn er voor dimago® shutters speciale montagemogelijkheden.

Wanneer shutters bij hele brede of hoge raampartijen gemonteerd worden, zal er een railsysteem toegepast worden om de stabiliteit te verhogen. Hierdoor blijft een probleemloze werking gegarandeerd. Dit railsysteem is ook de perfecte oplossing om shutters als afscheiding tussen 2 ruimtes of als deur in een kastenwand te gebruiken.

Keuze uit verschillende soorten shuttersBuitenshutters shutters voor buiten

Op zoek naar zonwering voor buiten? bekijk dan onze mogelijkheden voor shutters aan de buitenzijde van uw huis of onze zonneschermen!

Interesse in een shutter van Van Duinen?

Kom gerust eens langs in onze winkel, ook kunt u altijd bellen met ons. Onze medewerkers staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en uw voorzien van advies.

Contact opnemen

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
DecoHOME
interieuradvies
service
Van Duinen Online