Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Van Duinen | Bouwmarkt Groningen

Bent u op zoek naar een bouwmarkt in de provincie Groningen? Waarom gaat u dan niet voor een bouwmarkt waarvan u zeker weet dat u er alles kan vinden. Bij bouwmarkt Van Duinen Groningen kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor alles wat te maken heeft met tuinbouw. Met al ruim 25 jaar ervaring in de bouw en doe-het-zelf branche kunnen wij u altijd helpen met het juiste deskundige advies.

Meerdere locatie in Groningen

Wij hebben verschillende filialen. U kunt bij de volgende locaties bij ons terecht:

Van Duinen Grijpskerk Bouwmarkt Leens Decohome webshop

Ons ruime aanbod

Onze bouwmarkt in Groningen heeft een ruim assortiment waardoor u genoeg keuze heeft. Zo vindt u bij ons onder andere verschillende soorten tuinhout, speeltoestellen voor uw (klein)kinderen, veel verschillende accessoires en meer. Wij gaan samen met u voor een verantwoorde en duurzame keuze, zodat u heel lang samen met uw gezin plezier kan hebben van uw tuin.

Bezorgen bij u thuis

Wilt u graag iets bij ons bestellen, maar bent u niet in de gelegenheid om dit zelf op te halen? Geen probleem! Wij bezorgen al onze producten gratis bij u thuis. Daarnaast kunnen wij u ook, indien gewenst, helpen met het plaatsen van de gekochte producten die u bij ons aanschaft. Service is iets wat bij ons hoog aan het lijstje staat, daarom vinden wij het geen probleem om u hierbij te helpen. Dus zowel voor bezorgen als plaatsen staan wij voor u klaar. Kies daarom voor de bouwmark van Duinen in Groningen.

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Deco HOME Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Webshop DecoHome

DecoHOME

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënvlak
Van Duinen Leens en GrijpskerkVan Duinen Leens en GrijpskerkVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online