Gratis interieuradvies 
bij u thuis of in de winkel, door specialist Annelies

Kom eens langs
en ervaar onze service en productkennis

Van Duinen | Bouwmarkt Groningen

Bent u op zoek naar een bouwmarkt in de provincie Groningen? Waarom gaat u dan niet voor een bouwmarkt waarvan u zeker weet dat u er alles kan vinden. Bij bouwmarkt Van Duinen Groningen kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor alles wat te maken heeft met tuinbouw. Met al ruim 25 jaar ervaring in de bouw en doe-het-zelf branche kunnen wij u altijd helpen met het juiste deskundige advies.

Meerdere locatie in Groningen

Wij hebben verschillende filialen. U kunt bij de volgende locaties bij ons terecht:

Van Duinen Grijpskerk Bouwmarkt Leens Decohome webshop

Ons ruime aanbod

Onze bouwmarkt in Groningen heeft een ruim assortiment waardoor u genoeg keuze heeft. Zo vindt u bij ons onder andere verschillende soorten tuinhout, speeltoestellen voor uw (klein)kinderen, veel verschillende accessoires en meer. Wij gaan samen met u voor een verantwoorde en duurzame keuze, zodat u heel lang samen met uw gezin plezier kan hebben van uw tuin.

Bezorgen bij u thuis

Wilt u graag iets bij ons bestellen, maar bent u niet in de gelegenheid om dit zelf op te halen? Geen probleem! Wij bezorgen al onze producten gratis bij u thuis. Daarnaast kunnen wij u ook, indien gewenst, helpen met het plaatsen van de gekochte producten die u bij ons aanschaft. Service is iets wat bij ons hoog aan het lijstje staat, daarom vinden wij het geen probleem om u hierbij te helpen. Dus zowel voor bezorgen als plaatsen staan wij voor u klaar. Kies daarom voor de bouwmark van Duinen in Groningen.

Links

Bouwmarkt van Duinen Grijpskerk en Leens

Filiaal Leens: 0595-571520
Filiaal Grijpskerk: 0594-213979
Verf & Wonen Leens: 0595-571520

Klus Ideeën

Van Duinen OnlineHeeft u een klus waar u trots op bent en wilt u dit delen met anderen. Of wil u een inspiratie zijn voor een ander.

Laat het ons weten en wij plaatsen uw werk op onze site. Heeft u een leuke inzending voor ons dan belonen wij die met een korting in onze winkel.  

Filiaal Leens

Service Bouwmarkt Van Duinen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Filiaal Grijpskerk

Service Klusmarkt Van Duinen

Stationsstraat 15
9843 AD Grijpskerk

0594-213979

Voor Verf & Wonen

Voor ver en Wonen

Nijverheidsweg 5
9965 TP Leens

0595-571520

Van Duinen
Bekijk onze Klus ideeënBekijk onze Klus ideeën
Voor verf en Wonen LeensVan Duinen Leens en GrijpskerkVoor verf en Wonen LeensVoor verf en Wonen LeensVan Duinen kastenVan Duinen tuin
interieuradvies
service
Van Duinen Online